دو شنبه 20 مهر 1405
تاریخ ایجاد: پنج شنبه 26 مهر 1403   تاریخ بروزرسانی: شنبه 28 مهر 1403    تعداد بازدید : 305
با حضور معاون آموزشی دانشگاه؛

از پزشکان نمونه مرکز آموزشی درمانی شفا تجلیل شد.

مراسم تجلیل از پزشکان نمونه مرکز آموزشی درمانی شفا با حضور معاون آموزشی دانشگاه در حاشیه جلسه تیم مدیریت آموزشی این مرکز، پنجشنبه 26 مهرماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شفا، در این مراسم از دکتر محمدعلی دامغانی، دکتر هادی اسلامی و دکتر کاوه شفیعی توسط معاون آموزشی مرکز آموزشی درمانی شفا، با حضور معاون آموزشی دانشگاه و مسئولان این مرکز با اهداء تندیس و لوح تقدیر قدردانی شد.

 

در حاشیه این مراسم معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به تفاوت های دانشگاه های علوم پزشکی و دانشگاه های غیر علوم پزشکی گفت: ماهیت دانشگاه های غیر علوم پزشکی فقط جنبه استاد و شاگرد پروری است اما در دانشگاه های علوم پزشکی علاوه بر جنبه تعلیم و تربیت دانشجو، جنبه درمان بیماران نیز مطرح است.

 

دکتر محمد خاکساری حداد افزود: تعلیم و درمان دو نعمت بزرگ خداوندی هستند که افتخار بزرگی است به عنوان  یک استاد و پزشک از این دونعمت بهره مند هستیم و دعای خیر بیماران بهبود یافته در زندگی مان وجود دارد.

 

وی با بیان خاطره ای از یک متخصص کودکان ادامه داد: به عنوان یک استاد، باید تلاش کنیم خلق و خوی مناسب ما الگوی تاثیرگذاری بر دانشجویان باشد.

 

دکترخاکساری حداد با اشاره به حجم بالای مراجعه بیماران به این بیمارستان و مشکلات مالی دانشگاه، افزود: پزشکان این مرکز علی رغم وجود این مشکلات، دست از تلاش های شبانه روزی بر نمیدارند و وظیفه مسئولان دانشگاه است که به طور شایسته ای از زحمات این استادان تقدیر کنند.