همزمان با "روز جهانی ایمنی بیمار" انجام شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شفا، مسئول هماهنگی تیم ایمنی بیمار مرکز آموزشی درمانی شفا در رابطه با این بازدید گفت: اعضای تیم ایمنی بیمار به بررسی فرآیندهای درمانی و شیوه نامه های موجود در اتاق عمل عمومی پرداختند و نقاط قوت و ضعف را شناسایی کردند.
رؤیا اسفندیار پور ادامه داد: در این بازدید، مدیر و معاون درمان مرکز آموزشی درمانی شفا، مشکلات بخش در حیطه های پزشکی، پرستاری، خدماتی و تاسیساتی و همچنین پیشنهادات سرپرستار و کارکنان این واحد را شنیدند و اقدامات اصلاحی ارتقاء و بهینه سازی این بخش را انجام دادند.
مهندس مهدی شهیدی مدیر مرکز آموزشی درمانی شفا نیز در این برنامه، قول مساعد در جهت رفع کمبود اقلام و تجهیزات بهداشتی، درمانی و همچنین بهینه سازی سیستم روشنایی قسمت های مختلف این بخش را داد.
.JPG)
.JPG)
.JPG)
.JPG)